Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261
Lieve mensen,
In voorgaande jaren liepen wij  Ben en Ingrid Kolle door het afgelopen jaar heen waarbij wij dan de successen van dat jaar de revue lieten passeren. 
Wanneer het jaar 2020 voorbij is, zullen velen net als ons het jaar 2020 als “zeer ongelukkig” ervaren, het jaar waarin wij allen ongewild terecht zijn gekomen, midden in een wereldwijde pandemie. We hebben moeten leren accepteren dat een virus ons allen in zijn greep houdt, waardoor wij als mens beperkt zijn in onze vrijheden zoals wij die kennen en gewend waren in Europa. Het is dan ook te hopen dat wij mensen die vrijheden zo snel mogelijk weer beschikbaar krijgen en dat wij ons weer vrij mogen bewegen. Zonder anderhalve meter afstand, handen wassen, mondkapjes dragen en overige voorzorgsmaatregelen.
Het kerstfeest van 2020 zal door deze omstandigheden ook beïnvloed gaan worden omdat we niet meer met grote aantallen familieleden bij elkaar mogen komen. Deze kerstviering is met geen voorgaande kerstviering te vergelijken, maar wij moeten allemaal wel beseffen dat we er nog zijn om het te kúnnen vieren. Laten wij samen zoveel mogelijk positief blijven en er voor zorgen dat er ook dit jaar een mooi geslaagd kerstfeest ontstaat voor iedereen.
De dagen voor Kerstmis zijn donker en koud, maar als je naar buiten gaat merk je dat niet omdat je haast overal lichtjes ziet in vrolijke kleuren, zilver en goud. Een lantaarntje dat in de vensterbank staat, een lamp met wat linten en groen, een ster voor het raam die je aan kunt doen, het is niet zo donker en koud meer op straat als je langs al die lichtjes gaat.
Een witte kerst als in een droom, met tientallen lichtjes in de boom Kerstballen blinken, kerstklokken klinken, de gezelligste tijd van het hele jaar met het hele gezin bij elkaar. Kerstmis het feest van vergeven. Een nieuwe start om verder te leven. Het voelt fijn, maar wees eerlijk zo zou het toch elke dag moeten zijn. Wij hebben een wens voor iedereen, een mooie kerst met lieve mensen om jullie heen. Mensen die van jullie houden om wie je bent, en in wie je misschien een stukje van jezelf herkent. Laat merken dat je om die mensen geeft, dat je samen met hen iets moois beleeft. Geniet van de warmte die dit alles brengen kan, en maak er een gezellig en fijn kerstfeest van.
We willen nog wel even stil staan bij het feit dat er bedrijven / ondernemingen zijn die momenteel door een moeilijke periode moeten gaan. Wij wensen die ondernemingen, medewerkers en familieleden veel sterkte toe in de aankomende periode.

Ben en Ingrid Kolle/Finantheek hypotheekadvies wensen al onze relaties (en toekomstige)en hun familie leden fijne feestdagen toe en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Categorieën: Uncategorized