Hypotheekadvies voor jou
Menu

Reviews van onze klanten

Professionaliteit, kwaliteit en service. Dat zijn de kernwoorden die we vaak horen van onze klanten als wij ze vragen om feedback. Wij hopen dan ook dat onze klanten onze ambassadeurs worden. Hieronder vind je de ervaringen van onze klanten:
4.7
Gebaseerd op 22 Reviews
Nynke Knoops
google
Nynke Knoops
13 februari 2024

Voor de aankoop van ons eerste huis zijn wij bij Eddie geweest. Eddie heeft tijdens meerdere afspraken de tijd genomen om alles met ons door te nemen, ons alles uit te leggen en ook de aanvullende verzekeringen met ons door te nemen. Eddie heeft ervoor gezorgd dat de koop van onze eerste woning ons weinig stress heeft bezorgd. Wij zijn uitermate tevreden met Eddie zijn service en raden deze zeker aan.

Harry Dijkstra
google
Harry Dijkstra
16 november 2023

Professioneel en uitermate correct geholpen, aanrader

Jeroen Websitemarketing
google
Jeroen Websitemarketing
6 november 2023

Tijdens onze prettige samenwerking bij het ontwikkelen van de nieuwe Finantheek website heb ik Eddie Kempers leren kennen als een recht-door-zee persoon, die van aanpakken houdt. Eddie houdt van duidelijke communicatie en is helder in wat hij zegt, doet en wat hij van de ander verwacht. Prettig en betrouwbaar om zaken mee te doen!

Rosalie Oostra
google
Rosalie Oostra
18 september 2023

Goede service! Eddie regelt alles prima! Zeer tevreden.

Iknowbetterthanthat
google
Iknowbetterthanthat
24 april 2023

Erg prettige samenwerking en begeleiding gehad bij de aankoop van onze eerste woning. Duidelijk en kundig advies, geduldig en goed bereikbaar voor vragen. Nogmaals onze dank voor alle hulp Eddie! Groeten Klaas en Sarah

Katharina de Vries
google
Katharina de Vries
19 oktober 2022

Prima geholpen. Snel antwoord bij vragen. Vriendelijke benadering! Aanrader!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op!
Naar contactpagina
©2024 Finantheek Hypotheekadvies |
crossmenuchevron-right