Hypotheekadvies voor jou
Menu

Werkwijze

Wij houden van een gestructureerde werkwijze, zodat het voor jou en ons overzichtelijk blijft waar we samen in het proces staan. Wij hanteren de volgende werkwijze:

Inventarisatie

Om een grondig inzicht te krijgen in jou persoonlijke financiële situatie en specifieke behoeften, is het essentieel om de nodige documentatie te verzamelen en te analyseren. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we in detail willen horen wat jouw wensen en eisen zijn met betrekking tot je hypotheek.


Analyse

Nadat we alle benodigde informatie hebben verzameld, gaan we over tot een diepgaande analyse van jouw hypotheekaanvraag. Onze experts zullen grondig kijken naar alle aspecten van je financiële situatie om de best mogelijke oplossing te vinden.


Advies

Na het voltooien van de analyse zullen we je voorzien van deskundig advies. We zullen hierbij rekening houden met jouw specifieke wensen en doelstellingen. Dit advies wordt uitvoerig toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek. Als je opmerkingen hebt of wijzigingen wilt aanbrengen in het voorgestelde hypotheekplan, passen we ons advies graag aan. Ons advies wordt ondersteund door gespecialiseerde hypotheeksoftware, die uitgebreide informatie bevat over rentetarieven en voorwaarden van verschillende geldverstrekkers.


Aanvragen

Indien je akkoord gaat met het advies, zullen we de hypotheek aanvragen bij de door jou gekozen geldverstrekker. Je ontvangt dan een renteaanbod en een verzoek om alle vereiste documenten te verstrekken. Het renteaanbod dient te worden ondertekend en teruggestuurd. De overige documenten worden ingediend en onderworpen aan beoordeling. Het kan voorkomen dat de geldverstrekker aanvullende informatie of verduidelijking vraagt.

Zodra alle documenten zijn goedgekeurd, wordt de notaris op de hoogte gebracht en kan de hypotheekakte worden gepasseerd.

We streven ernaar om het hypotheekproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en jou te voorzien van deskundig advies op maat gedurende elke fase van dit belangrijke financiële traject.


Nazorg

Mocht je nadat de hypotheek is afgesloten, nog vragen hebben dan staan we je graag te woord. We zullen je hypotheek periodiek nalopen of er nog verbeteringen kunnen worden toegepast.


Stel gerust je vraag

Heb je een vraag over onze werkwijze? Neem contact op!
Naar contactpagina
©2024 Finantheek Hypotheekadvies |
crossmenuchevron-right