Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

Particulier

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle schadeverzekeraars die door tussenpersonen kunnen worden aangeboden. Met verschillende aanbieders hebben wij speciale arrangementen afgesloten waardoor wij u een betere aanbieding kunnen doen. Ons advies is altijd onafhankelijk en  gebaseerd op positieve ervaringen met de maatschappij die wij adviseren. Dat kan op het gebied van de polisvoorwaarden liggen maar ook op het gebied van correcte en snelle afhandeling van  schadedossiers of bij het correct en snel opmaken van de polis.

U kiest uiteindelijk voor een adviseur omdat die verder kijkt dan de premie!

Zakelijk

Wij betekenen veel voor u!
Een betaalbare premie is natuurlijk erg belangrijk. Dit geldt ook voor goede voorwaarden in de aangeboden dekking. Beide zijn de basis om samen met u ervoor te zorgen dat u krijgt wat u echt nodig heeft. Geen franje en dus heel gewoon. Wij zijn onafhankelijk en ongebonden en hebben zeer uitgebreide mogelijkheden uw risico’s te verzekeren daar waar deze het beste passen.
Alle risico’s inzichtelijk!
Met onze lange historie als deskundig verzekeringskantoor hebben wij een groot aantal kleine maar ook grotere  bedrijven verzekerd. Voornamelijk in de regio Parkstad  maar ook er omheen. Van een zelfstandige zonder personeel tot grotere  zakelijke risico’s. Bijna niets is voor ons onbekend terrein. Wij kennen de verzekeringsmarkt als geen ander en hebben een ruime expertise in huis. Deze expertise delen wij graag met u.
Alvorens wij een op maat gesneden advies zullen geven, brengen wij in beginsel uitgebreid de risico’s voor u in kaart. Hierdoor kunt u in overleg met ons bepalen welke risico’s uw bedrijf zelf wenst te dragen of beter kunt verzekeren. De continuatie van uw onderneming staat hierbij altijd voorop. Uiteraard kunt u altijd op ons rekenen, op deze wijze kunt u zich vooral bezighouden met ondernemen. Ieder zijn vak en specialisme, zoals het hoort!
Natuurlijk vergeten we u als ondernemer  zelf ook niet, wij besteden aandacht aan uw arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenopbouw zodat uw financiële  positie ook dan  gewaarborgd  blijft .
Wij bemiddelen voor u het beste tarief bij betrouwbare partners.