tel.: 0611001035 (bereikbaar tot 21.30uur)
Wanneer je leven verandert, dan veranderen vaak ook je woonwensen. Op gebied van hypotheken is er van alles veranderd. Wij gaan graag met je in gesprek. Je hebt vaak allerlei vragen. Is het bijvoorbeeld voordelig om je huidige hypotheek mee te nemen? Moet ik eerst mijn huis verkopen? Kan ik nog een spaarhypotheek of aflossingsvrije hypotheek afsluiten? Kan ik een overbruggingslening afsluiten?

Verhuizen

Het antwoord op deze vragen hangt erg veel af van jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Wij gaan graag met je in gesprek voordat je je huis gaat verkopen. Na een vrijblijvend oriënterend gesprek weet je wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat de maandlasten gaan bedragen en wat de maximale prijs van je nieuwe huis mag zijn. Ook weet je daarna met welke bijkomende kosten, ook wel kosten koper genoemd, je te maken krijgt. Kortom je weet of verhuizen de beste optie is en hoe je financiële situatie eruit komt te zien. 

Huis verkopen

Misschien is het huis van de buren recent verkocht. Je kunt ook een woningwaarderapport opvragen. Dat geeft je een indicatie van de mogelijke opbrengst bij verkoop. Een makelaar is op de hoogte van lokale marktontwikkelingen. Wij werken nauw samen met Regent Makelaars. Zij zijn een toonaangevend full-service makelaarskantoor gevestigd te Heerenveen. Een betrouwbare makelaar die zich maximaal inzet en persoonlijk betrokken is bij de verkoop van jouw huis.