Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

Conneqt voegt met HollandWoont vierde hypotheeklabel toe aan portefeuille

Er komt opnieuw een label bij op de hypotheekmarkt. Conneqt verzorgde al de distributie van Hypotrust, IQWoon en Robuust, en voegt daar nu HollandWoont aan toe. De propositie die zich volledig richt op NHG-hypotheken is vanaf 3 september beschikbaar. Conneqt wil met HollandWoont gemak bieden voor oversluiters, senioren en starters.
“HollandWoont is een complete NHG-propositie waar voor alle mensen die onder NHG willen kopen, oversluiten of meeverhuizen een hoogwaardig product klaarligt”, zegt Sanne Veldhoven, directeur van Conneqt. “Onze keus voor dit nieuwe label is gebaseerd op de wens van Conneqt om een no-nonsense, klantgericht en zuiver NHG-merk neer te zetten dat echt iets toevoegt voor de klant. Daarnaast is het een goede aanvulling op het portfolio van Conneqt en voor de met ons samenwerkende intermediairs.”
Productaspecten
Volgens Veldhoven heeft Conneqt speciaal voor het label een aantal nieuwe productaspecten ontwikkeld. Bij het oversluiten van een bestaande NHG-hypotheek naar een nieuwe bij HollandWoont hoeft een klant niet opnieuw de volledige borgtochtprovisie te betalen, maar volstaat een symbolisch bedrag van één euro.
NHG-oplossingen
Ook andere NHG-oplossingen worden omarmd door HollandWoont. Zo kunnen senioren een hypotheek krijgen op basis van werkelijke lasten, en kunnen starters gebruikmaken van een Perspectiefverklaring.
Zuiver NHG
Conneqt benadrukt dat HollandWoont ‘een zuiver NHG-product’ is, maar dat voor bestaande klanten wel een hogere lening dan de NHG-grens verstrekt kan worden. De geldverstrekker zal daar wel een toeslag voor rekenen. Dutch Mortgage Portfolio Management is als portefeuillemanager verantwoordelijk voor de regie en uitvoering van HollandWoont. Acceptatie, administratie en beheer komt in handen van Quion. De distributie gaat via het netwerk van Conneqt.

Je kunt via Finantheek een hypotheekafsluiten van Hollandwoont.

Vraag naar de uitstekende voorwaarden en hele scherpe rentes van Hollandwoont.


Bron AMweb Eerste publicatie door Bart van de Laak op 2 sep 2019
Laatste update: 2 sep 2019
Categorieën: hypotheeknieuws