Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

Sinds 1 januari 2013 moet je een hypotheekadviseur voor zijn advies en bemiddeling betalen. Daarvoor betaalde je die adviseur ook, maar waren die kosten versleuteld in de hypotheek en de verzekeringen. De geldverstrekker en de verzekeringsmaatschappij betaalden de adviseur provisie. Dat mag niet meer.

Als je een hypotheek nodig heeft, moet je daarom ook anders handelen dan voorheen. Michiel Denkers is hoofd Toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Hij licht dat toe in Kassa. Zijn boodschap luidt dat je als klant eerst zelf voorwerk doet. Dan bezoek je één of enkele hypotheekadviseurs voor een orientatiegesprek. In dat gesprek vertelt de adviseur wat hij voor je kan doen en wat de prijs daarvan is. Een orientatiegesprek is meestal kosteloos. 

Finantheek hypotheekadvies is al jaren een van de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland, ons tarief is bijvoorbeeld voor starters all-in € 795,– daarbij heeft je ook nog keuze uit alle hypotheekverstrekkers van Nederland, dus je bent niet verzekerd van het beste en goedkoopste hypotheekadvies maar ook nog een van de beste voorwaardes en laagste rentes.

Dit onderwerp is ook bij het programma Kassa behandeld kijk hier naar de uitzending van Kassa.

Categorieën: hypotheeknieuws