Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261
Nu ook in verhogingsofferte standaard € 9.000 voor verduurzamen woning
Ook als je, je Woon hypotheek verhoogt, biedt Obvion vanaf vandaag, donderdag 14 januari, meestal standaard € 9.000 voor energiebesparende maatregelen aan. Wil je de € 9.000 niet gebruiken voor energiebesparende maatregelen? Dan kunt u dit  aan ons doorgeven.
Bent je toch aan de slag met een hypotheek? Zet dan ook meteen die duurzame stap! Want iedereen verdient een duurzaam huis!
Meer dan de helft van de woningeigenaren denkt na over woningverduurzaming
Nederland loopt warm voor woningverduurzaming. Uit onderzoek van Nibud blijkt dat maar liefst 57% van de woningeigenaren bereid is de komende 5 jaar hun woning te verduurzamen. Hoe overtuigt u uw klanten die nog niet zover zijn?
We zetten de 7 belangrijkste voordelen voor u op een rij:
 1. De energierekening daalt
  Woningverduurzaming betekent: een energiezuiniger huis. Vaak realiseren mensen zich niet dat de helft van de energierekening opgaat aan verwarmingskosten. Betere isolatie zorgt ervoor dat er (veel) minder energie nodig is om de woning te verwarmen. Dat kan hard gaan. Als de klant dan ook nog eens zelf stroom opwekt met zonnepanelen, gaat de energierekening flink omlaag. Minder vaste lasten, betekent geld overhouden. Elke maand opnieuw.
 2. De energiebelasting daalt
  We willen stap voor stap van het gas af in Nederland. De overheid stuurt daarop aan door de komende jaren de energiebelasting voor aardgas te verhogen en voor elektriciteit te verlagen. Door de woning te isoleren en dus minder gas te verbruiken, gaat uw klant minder belasting betalen.
 3. Een comfortabeler huis
  Met betere isolatie wordt het gewoon een stuk comfortabeler in huis. In de zomer is het koeler, in de winter juist warmer. Geen last meer van tocht of vocht. En vloerisolatie is geweldig voor wie altijd last heeft van koude voeten.
 4. Meer doen voor het milieu
  Uw klant staat er wellicht niet bij stil dat het huis warm stoken het broeikaseffect versterkt. Elke dag opnieuw. Wie eenmalig zijn huis isoleert, draagt voortaan actief bij aan een beter klimaat. Lager energieverbruik betekent immers minder CO2-uitstoot.
 5. De woning wordt meer waard
  Energiebesparende maatregelen zorgen voor een beter energielabel. En dat is in het algemeen goed voor de waarde van de woning! Uit onderzoek blijkt dat de waardestijging van de woning kan oplopen tot wel 16%.
 6. Beter te verkopen woning
  Verduurzaming doet de woning echt veel goed. Niet alleen de waarde stijgt, de woning ligt ook beter in de markt. In de praktijk blijkt een goed geïsoleerde woning meestal makkelijker en sneller te verkopen.
 7. Meer mogelijkheden voor subsidies en leningen
  De overheid draagt graag een steentje bij aan de verduurzamingsplannen van uw klanten. Er zijn subsidies, leningen en andere regelingen beschikbaar.
Zet al deze voordelen op een rijtje en de kans is groot dat uw klant enthousiast wordt over woningverduurzaming. En dat is precies de bedoeling!

Finantheek informeert je volledig over wat duurzaam wonen voor jouw kan betekenen.

 

Categorieën: hypotheeknieuws