Finantheek Hypotheken tel.:0513-624.261
Finantheek hypotheekadvies volgt de ontwikkelingen rondom het coronasvirus op de voet.
WhatsApp/facetime:

Wil je graag een hypotheek afsluiten of oversluiten maar wil je gezien het coronavirus              (COVID-19) niet naar ons kantoor toekomen uiteraard willen we je graag helpen met een WhatsApp/facetime of bel afspraak. Wij kunnen het hypotheekadvies en het afsluiten van je hypotheek volledig online verzorgen.

Onze bereikbaarheid:

Finantheek volgt uiteraard de richtlijnen en adviezen van het RIVM, lokale overheden en zorgverleners. Ter voorkoming van mogelijke verspreiding van het virus hebben wij besloten geen handen te schudden dit voor u en onze veiligheid.
>>>Lees hier het laatste nieuws over het coronavirus
Wij zijn dagelijks bereikbaar op kantoor, telefonisch en via whatapp (videochat)
Uiteraard hopen wij dat deze maatregelen van korte duur zullen zijn.

Team Finantheek

Ben Kolle

Categorieën: hypotheeknieuws

Ben Kolle

Hypotheek en financieel advies op top niveau met een persoonlijke touch, hier staat ik voor. Ik ben er voor de klant die een kritische blik op de financiële wereld heeft. Ik sta voor transparantie en kwaliteit tegen de beste prijs prestatie verhouding. Omdat ik nagenoeg samenwerk met alle hypotheekverstrekkers van Nederland kan ik voor de klant de aller scherpste hypotheekrentes aanbieden tegen de allerbeste voorwaarden en de laagste prijs. Ik ben er trots op dat dat ik al sinds 2000 financiële-hypotheekadviezen aan heel veel relaties heb mogen geven.