Finantheek Hypotheken tel.:0513-624.261

Allianz Hypotheken; Nieuw in het assortiment van Finantheek Hypotheekadvies. Als onafhankelijk adviseur is een ruim assortiment van groot belang.  Zo kun je inspelen op de wensen van klanten en zo een passende hypotheek bieden. 
Finantheek heeft een samenwerking met meer dan liefst 35 geldverstrekkers waardoor we echt onafhankelijk kunnen zijn. Hierdoor weet jij zeker dat we je de beste hypotheek tegen de laagste hypotheekrente adviseren. Niets is vervelender dan het moeten afslaan van de meest passende en voordeligste geldverstrekker omdat we daar geen samenwerking mee hebben. Daarom werken we er continu aan om onze dekking te vergroten.
 Wij zijn dan ook zeer blij dat vanaf nu Allianz Hypotheken aan ons assortiment is toegevoegd.

 

Categorieën: hypotheeknieuws

Ben Kolle

Hypotheek en financieel advies op top niveau met een persoonlijke touch, hier staat ik voor. Ik ben er voor de klant die een kritische blik op de financiële wereld heeft. Ik sta voor transparantie en kwaliteit tegen de beste prijs prestatie verhouding. Omdat ik nagenoeg samenwerk met alle hypotheekverstrekkers van Nederland kan ik voor de klant de aller scherpste hypotheekrentes aanbieden tegen de allerbeste voorwaarden en de laagste prijs. Ik ben er trots op dat dat ik al sinds 2000 financiële-hypotheekadviezen aan heel veel relaties heb mogen geven.