Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261
Bij het kopen van een huis wil je natuurlijk de goedkoopste rente de laagste advies en afsluitkosten.  Onze klanten kunnen je vertellen dat je bij Finantheek hypotheekadvies op het juiste adres bent.  Wij zijn te vinden op de grote vergelijkingssites. Ben je al bij klant van de Finantheek? Laat dan een review  over ons achter. Van jouw advies kunnen wij weer leren!
Waarvoor te veel betalen voor het afsluiten van een hypotheek, bij de Finantheek  ben je aanzienlijk goedkoper uit bent.
Bij Finantheek kan je nagenoeg terecht bij alle hypotheekverstrekkers van Nederland, daardoor ben je verzekerd van de laagste rente’s en beste voorwaarden.
Enkele reviews van onze klanten:
Wout-Jan Waslander “Hypotheekadvies eerste huis”
De adviseurs hebben ons geweldig geholpen. Persoonlijke begeleiding, altijd welkom bij hun kantoor aan huis. Snel contact via telefoon, whatsapp of mail. Erg deskundig en ervaren. Dit alles voor de scherpste prijs die je kan vinden. Geen reden te bedenken om ergens veel meer te betalen.
R Middelkoop “Kundig advies voor een zeer scherpe prijs “
Finantheek heeft de keuze uit een breed scala aan hypotheekaanbieders. Ingrid heeft deze kundig vergeleken en samen met ons de hypotheek geselecteerd die het meest aansluit bij onze persoonlijke wensen. En dat alles voor een zeer scherpe prijs. Mvg.
Toussaint koopmans “Beste service en advies voor mooie prijs”
Je bent altijd wat geneigd om naar de grote kantoren te gaan maar ik ben heel blij dat ik dat niet heb gedaan. De adviseurs zijn altijd bereikbaar voor advies en hulp. Ze hebben ons een mooie hypotheek bezorgd met goede rente en voorwaarden. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs met maximale service.
J BakkerZeer persoonlijke aandacht voor een schappelijke prijs”
Absoluut een aanrader! Het bureau vergelijkt erg veel producten en als extra service krijg je informatie over (éxtra) verzekeringen. Veel beter dan die grote banken. Ga zo door! Wij zijn erg blij dat we voor Finantheek gekozen hebben!
T koopmans: “Goed advies”
Altijd bereikbaar korte lijntjes. Aantrekkelijke prijs voor de goede service die ze verlenen. Je bent altijd geneigd om naar de grote namen te gaan maar deze mensen geven betere service voor minder geld met het zelfde resultaat.
Al onze reviews kan je vinden bij:
Advieskeuze.nl

Independer

 

Categorieën: hypotheeknieuws