Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

Onze filosofie

Het afsluiten van een hypotheek is zeer complex.
Termen zoals fiscaliteit, rentevaste perioden en de keuzemogelijkheden in hypotheekvormen en verzekeringen maken het voor jouw niet eenvoudiger.
Om jezelf te kunnen voorzien van helder, eerlijk en betaalbaar advies kunt je Finantheek inschakelen.
Ons doel is om jouw als klant van een goed en begrijpelijk advies te voorzien tegen scherpe tarieven.
Wij hebben een flexibele dienstverlening, je kunt bij ons op kantoor komen of je hebt de mogelijkheid om de hypotheek online bij ons af te sluiten.

Scherpe tarieven

Iedereen wilt graag een lage prijs betalen voor een hypotheek advies.
Wij hopen dat wij u met onze tarieven kunnen verrassen,  een scherp tarief maar wel een hoog kwalitatief advies en een als prettig ervaren dienstverlening.

Kwalitatief goed advies

En hoge kwaliteit van dienstverlening streven wij na.
Onze hypotheekadviseur heeft het keurmerk “erkend hypotheekadviseur”  Gelet op de kwaliteit en de prijs van onze dienstverlening staan wij hoog bij de vergelijkingswebsites in Nederland, Onder ander kunt u ons vinden op Independer. 
Ook zijn wij sinds 2018 te vinden op de vergelijkingssite van Advieskeuze.nl.

Finantheek: direct, snel, efficiënt en betaalbaar!

Door onze manier van werken, zowel bij ons op kantoor als online, zijn wij efficiënter dan de vele andere adviseurs die u kunnen adviseren inzake een hypotheek. Hierdoor kunnen wij u ook het scherpste tarief van Nederland aanbieden.
Lage kosten
Wij kunnen onze tarieven laag houden, omdat wij, anders dan de meeste adviseurs slim proberen om te gaan met onze kosten. Wij besteden, zoals de bekende franchiseketens en banken, geen grote bedragen aan  reclames op televisie of op de radio. Ook rijden  wij niet in dure leaseauto’s en  bovendien hebben wij onze huisvesting kosten erg laag kunnen houden.
Efficiënte zorgt voor tijdsbesparing
De tijd die wij kwijt zijn met het adviseren en bemiddelen van een hypotheek zijn door gebruikmaking van technologie een stuk lager dan bij een gemiddeld hypotheekadviseur.
Wij gebruiken software en systemen die het proces vereenvoudigen en dit vertaald zich terug in meer efficiëntie. De kwaliteit van adviseren blijft daarentegen van hoogstaande kwaliteit.

Overzicht van de besparingen

De totale kosten, die u betaalt, voor het adviseren en/of het bemiddelen in een hypotheek en advies, is door onze manier van werken dus aanzienlijk lager dan u gewend bent via de meeste hypotheekadviseurs.
Voor het afsluiten van een hypotheek bespaart u bij Finantheek aanzienlijk.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Finantheek is volledig onafhankelijk.
Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren
financiële producten van bepaalde banken of hypotheekverstrekkers af te nemen.
Wij kunnen daarom ook in alle vrijheid onderzoeken, bij wie u de beste voorwaarden en prijs
kunt verkrijgen en wat het beste bij uw persoonlijke situatie aansluit.

Transparant!

Alle inkomsten, die wij ontvangen van een hypotheekverstrekker in verband met het afsluiten van een hypotheek laten wij aan u zien. Finantheek werkt op basis van vaste tarieven.