Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van financiële zaken. Consumenten kunnen zelf eenvoudig online een hypotheek afsluiten. Wil je een Whatsapp-Facetime deskundig onafhankelijk advies Finantheek kan je hierbij je van dienst zijn, ook helpen we je  bij het afsluiten van een hypotheek via WhatsApp-Facetime.
Dagelijks adviseren wij  via WhatsApp-Facetime klanten over de hypotheek die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie. Daarvoor vergelijken we tientallen banken en geldverstrekkers op hypotheekrente én voorwaarden.
Coronavirus
Wil je graag een hypotheek afsluiten of oversluiten maar wil je gezien het coronavirus  (COVID-19) niet naar ons kantoor toekomen uiteraard willen we je graag helpen met een WhatsApp/facetime of bel afspraak. Wij kunnen het hypotheekadvies en het afsluiten van je hypotheek volledig online verzorgen.
Plan een gratis oriëntatiegesprek:

Ben je op zoek naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die jou een passend en verantwoord hypotheekadvies geeft waar en wanneer het jou uitkomt? Kies dan voor Finantheek  WhatsApp-Facetime  oriëntatiegesprek. Tijdens het oriëntatiegesprek vertellen we je onze werkwijze, en kan je ons vertellen waar naar je opzoek bent:

  • Eerste huis kopen;

  • Een ander huis kopen;

  • Je hypotheek oversluiten;

  • Wat kan je lenen;

Hypotheekadvies onafhankelijk, transparant en zeer voordelig:
Bij Finantheek heeft u tevens toegang tot bijna alle hypotheekverstrekkers van Nederland zodat u altijd verzekerd bent van de beste voorwaarden en allerlaagste rente’s.

Wil je weten wat Finantheek voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden