Finantheek Hypotheken tel: 0513-624 261

Ben Kolle, erkend hypotheekadviseur / aankoopbegeleider
Bij Finantheek, Heerenveen kunt u voor een meerprijs ook gebruik maken van de dienst aankoopsupport. We gaan buiten Heerenveen e.o. niet mee kijken bij de woning, maar gaan u op afstand helpen bij het onderhandelen en met het opstellen van de voorlopige koopakte. In combinatie met een taxatierapport en eventueel bouwkundige keuring krijgt u professionele ondersteuning bij de aankoop van uw nieuwe woning.
Je hebt de huis van je dromen gevonden
Je hebt eindelijk je huis gevonden en wilt tot een aankoop overgaan maar je wilt  voor de zekerheid de hulp inschakelen van een aankoopbegeleider, dan bent u bij ons van harte welkom. Finantheek helpt al meer dan 20 jaar kopers bij de aankoop van een woning.

Kopen van een huis

Jouw nieuwe huis bestaat namelijk niet alleen uit de hypotheek. Bij de aankoop van een woning hoort een gefundeerd advies met de juiste begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat je naast  onder andere  het gehele financiële plaatje dat bij het ‘kopen’ van een nieuw huis komt kijken inzichtelijk hebt.

Een nieuw huis kopen en onbezorgd wonen

Je wilt immers de komende jaren onbezorgd wonen. In een goed en solide huis, dat bij jouw leef- en gezinssituatie past. Dat aansluit bij uw levensfase op dit moment, maar ook straks nog past. Wij kijken ook naar uw totale financiële huishouding zodat het juiste huis ook het gewenste woongenot en passende financiële armslag biedt.
>> Wij helpen u bij de onderhandeling;
>> Wij helpen u bij het contract;
>> Wij helpen u bij het zoeken naar een NWWI gecertificeerde taxateur
>> Wij helpen je bij het laten maken van een bouwkundig rapport
>> Wij helpen u bij het vinden van een goede en betaalbare notaris
>>Wij koppelen onafhankelijk de juiste hypotheekvorm aan uw situatie.

Snel een financieel advies op maat?

Heeft u vragen over onze ondersteuning als aankoopbemiddelaar? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!